dijous, 10 d’abril del 2008

Un combat de boxa

Hola a tots, tinc al calaix del despatx un paquet de tabac. L'últim que vaig obrir per que si mai la temptació amb pot, ho tingui fàcil i a casa mateix pugui "disfrutar"de una o deu cigarretes.
He parlat sempre de sinceritat dons bé aquest principi de deixar al tabac, comença al matí en què maquinalment penses amb fumar. Ja no dic res després de esmorzar o dinar. O ara mateix, estant tranquil·lament passant al ordinador els teus pensaments et sembla que falti alguna cosa que era impensable que no hi fos.
Be, la lluita encara que sigui dura (Un combat de boxe) contra tu mateix, aconseguir un dia més sense fumar, és molt important. Tant com el suport de la família i amics, que saben el que faig, em donen.

Gracies a tots
Àngel

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims que sembla increïble però ja portes uns quants dies. Qui ho hauria dit?!
Ets més fort del que et penses!
Un petonet.

Anònim ha dit...

Ya vés si es difícil dejar de fumar!! A mi me costó muchísimo. Pero si tienes un porque luchar(despertar sin toser, andar sin ahogarte, subir escaleras sin pensar que no puedes ...), entonces entiendes que no lo tienes que dejar por los otros, si no por tí mismo, pués serás tú quien sufre las consecuencias del tabaco. Yo he fumado durante 40 años pero ya hace 5 que lo dejé y no sabes lo biés que me ha sentado, es estupendo. No solo estoy contento por encontrarme mejor físicamente, sino que creo que me dí cuenta que si había sido capaz de dejar de fumar era capaz de cualquier cosa y me volví valinente delante de la vida. Mucha suerte.