dilluns, 14 d’abril del 2008

Una setmana sense fum

Avui fa una setmana que no he provat res de res de tabac. En tinc moltes ganes a vegades però el millor es sentir que si vols pots guanyar a la malaïda costum de fumar.
Ara tinc ganes que fagi un mes que no fumo, i no perdre la confiança de les persones que m'han donat suport i entres elles jo mateix. Gracies per els vostres comentaris.
Un petò.
Àngel

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola; Jo encara no he provat de deixar de fumar, però m'agradaria poder-ho fer. Em podríes explicar si segueixes algun mètode. Crec que jo mai seria capaç d'estar tota una setmana sense fumar, com et sents? Realment t'admiro. Pot ser per la gent que no fumi,no pot entendre que deixar de fumar un sol dia per un fumador nat, pot arribar a ser una gran fita, i per a molts inicialment impossible.
Si et sembla et seguiré d'aprop.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Hola Àngel,
Fa 4 anys vaig deixar de fumar, i reconec que per fer.ho, més que superara una adicció fisiòlogica a la nicotina, que suposo ja has superar, és la part psicològica la més complicada.
Quan jo fumava pensava que mai ho podria deixar perquè se'm feia impensable certs actes cotidiants sense la cigarreta a la ma.
Quan vaig plantejar seriosament deixar-ho em va ajudar molt plantejar certes questions que a ulls de qualsevol semblen obvietats: podré fer sobretaules de sopras sense fumar? podré veure'm tres whiskies i no fumar? podré fotre un clauet i no fumar? podré divertir-me sense fumar? i moltes més preguntes, i és clar, les respostes obvies, en mans dels teus amics i coneguts no fumadors van ajudar. I ara, 4 anys despres, puc sopar, emborratxar-me, follar i riure sense fumar i encara és millor perquè a part de millorar sensorialment la meva autoestima està amunt de tot perquè realment és una lluita contra tu mateix, no per ningú, sino contra tu, encara que els del voltant se'n beneficiin. TU TAMBÉ PODRAS, SEGUR!!!