divendres, 25 d’abril del 2008

Venent roses

Fa dos dies que no he escrit res al diari: no passa res. Continua la lluita contra el tabac. Ja han passat 15 dies i això es lo que importa.

Vaig explicar que per Sant Jordi, al matí, estava a la parada de unes amigues que són d'una associació. Mentres venia rosas, punts de llibre etc, vaig veure moltes personas badant per la plaça. Petitons de varias escoles que miraven si teniem globus o caramels. Joves que a primera hora els ulls els brillaven com espurnes al comprar la primera rosa a la noia-noi del seu cor. Parelles grans de agafats de la mà, buscant la rosa més maca i econòmica, que per a ells era una maravella. I també gent amb cadira de rodes, que algun familiar o amic els portava a sortir de la cambra sola i freda per manca de calor humà, a donar-hi volta seguint la via dels de devant. Tot un món de circumstàncies i mirades diferents per gaudir d'un dia diferent.
Àngel

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues setmanes sense fumar? Jahas començat a notar els efectes de deixar-ho?

Anònim ha dit...

Bona nit. Fa dies que no escrius ni se res de tu. Com estàs? i com portes el tema de fumar? Suposo que deu ser molt difícil però, segur que notaràs una millora en la qualitat de vida. Em sap greu que fa dies que no parlem. Però ja veus a aquestes hores acabo de fer la compra al caprabo per internet. Bé, espero poder-te trucar demà, encara que serà un dia força dur.
Bona nit i tapat. Un petonet!