dijous, 15 de maig del 2008

La mùsica es una terapia

La música es per mi una teràpia amb tots els moments. A casa de dia sempre s`escolta melodies de cantants o grups reconeguts o el menys que m`agraden i fa uns dies amb convidaren a una festa en la que apart del contingut del missatge de la reunió, van sortir a tocar dos grups de nois joves amb el só i la lletra que llogicament fan avui, al principi amb un volum molt alt i lletres per mi desconegudes amb vaig sentir amb un altre mon. Poc a poc tot va anar cambiant i el meu pensament no va caure amb el pensament del tabac, mi vaig trobar bé i content de conèixer música nova. No obstant la lluita continua i espero obtindré la Victòria.

Adéu a tots.

Àngel

divendres, 9 de maig del 2008

Temps de Flors

Demá comença a la meva ciutat una exposiciò pùblica de flors per els carrers i altres llocs de la ciutat. Si el temps acompanya serà una setmana de festa, colors i olors que marquin la nova Primavera. Dic olors, perquè desde que deixo de fumar sento mes intensament aquest sentit i la seva diversitat ha estat molt reconfortan. Aquesta setmana fa un mes de la travessa per el desert de no fumar, sempre donc les gracies a familiars i amics que amb donen suport.
Avui he rebut la visita al blog de una persona anònima que sembla segueix el meu camí per també deixar de fumar, dic que si tens ganes de xerrar o puc donar-te la má per anar endevant
fes-ho al blog.

Bones festes de les flors

Àngel

dilluns, 5 de maig del 2008

Una mà

Durant uns dies no he escrit res i penso que no està bé guardar-me les coses i vivències de la vida que ens toca per sort o desgracia passar.
Continuo amb la gran guerra contra el tabac que dijous que ve farà un mes. Per a complicar més les coses (sé que no em puc queixar ja que penso que molta gent voldria estar com jo) he agafat o ha tornat una "punyetera" depre que no ha pogut vèncer la meva voluntat, fins casi tocar fons.
Ja estic millor i amb ganes de lluitar i trobar els dies que vindran amb ganes i alegria de fer coses i buscar els grans o petits moments que tot el que tenim al voltant ens dona.
La maxima illusiò d`aquest dies a estat el que una persona m`ha donat la má.
Àngel.